Collectanten gezocht voor Alzheimer Nederland in Heerhugowaard

Algemeen
Draag ook een steentje bij en collecteer voor Alzheimer Nederland.
Draag ook een steentje bij en collecteer voor Alzheimer Nederland. ((Foto: Aangeleverd))

HEERHUGOWAARD - Wist u dat één op de vijf mensen dementie krijgt? Bij vrouwen is dat zelfs één op de drie. De wens van Alzheimer Nederland is dat deze ziekte in de toekomst goed te behandelen is. Daar is veel onderzoek voor nodig.

Naast wetenschappelijk onderzoek wil Alzheimer Nederland patiënten en hun naasten ondersteunen met lezingen en het creëren van lotgenotencontact op veel plaatsen in Nederland. Weet u dat u ook contact kunt opnemen met de Dementielijn? Deskundige vrijwilligers bieden een luisterend oor en kunnen gericht advies geven. Bel gratis 0800 5088.

Draag een steentje bij

Om deze persoonlijke hulp en wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken organiseert Alzheimer Nederland jaarlijks een collecte. Dit jaar wordt de collecte gehouden van 7 tot en met 13 november. In Heerhugowaard kan Alzheimer Nederland uw hulp heel goed gebruiken! Wilt u ook een paar uurtjes lopen voor de collecte? U bepaalt zelf hoeveel tijd u beschikbaar heeft. 

Aanmelden als collectant kan bij Marianne van ’t Hoenderdaal via 06-10419613 of via www.alzheimer-nederland.nl/collecte.