Scoor met jouw skills bij MEE & de Wering

Algemeen
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil je graag aan de slag met werk of opleiding? Grijp je kans!
Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil je graag aan de slag met werk of opleiding? Grijp je kans! (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Ben jij 16 tot 27 jaar, woon je in Noord-Kennemerland en sta je te springen om een volgende stap te zetten richting opleiding of werk? Dan kan jij dinsdag 26 oktober aan de gang met Scoren met skills! Dit project is van MEE & de Wering en deelname is gratis.

Scoren met skills! is een intensief programma van twaalf weken, waarin je wordt geïnspireerd en gemotiveerd om door te stromen naar een opleiding, betaalde baan of een combinatie van beide. In de eerste twee weken leer je de andere deelnemers en coaches kennen. We bekijken wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en we gaan werken aan jouw toekomstplan. De volgende tien weken ga je aan de gang met het programma. Je krijgt inspirerende workshops, werkgevers komen hun bedrijf en branche bij jou pitchen en je gaat samen met andere deelnemers langs bij bedrijven of opleidingen. 

Meedraaien

Je gaat meedraaien in het bedrijf van jouw keuze. Een collega wordt jouw coach. Daarnaast krijg je aanvullende trainingen. Zo doe je werkervaring op bij een bedrijf in de sector waar je zou willen werken. Aan het einde heb je een toekomstplan gemaakt en weet je wat je wil: een betaalde baan, opleiding, een combinatie of een vervolgtraject.

Meer weten en aanmelden

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met projectmedewerker Rik Wijnker via 06-41892423 of r.wijnker@meewering.nl. Voor aanmelden en meer informatie, ga naar www.meewering.nl/ik-zoek-hulp/werk-leren/project-scoren-met-skills.