Historische wandelingen Sint Pancras

Algemeen
Nu de coronamaatregelen steeds meer versoepeld worden, gaat de Historische Vereniging Sint-Pancras haar Historische Wandelingen weer hervatten.
Nu de coronamaatregelen steeds meer versoepeld worden, gaat de Historische Vereniging Sint-Pancras haar Historische Wandelingen weer hervatten. (Foto: Mary Geluk)

SINT PANCRAS - Nu de coronamaatregelen steeds meer versoepeld worden, gaat de Historische Vereniging Sint-Pancras haar Historische Wandelingen weer hervatten.

Na meer dan een jaar werkeloos toezien, staan de gidsen van de vereniging te trappelen om belangstellenden weer rond te leiden door ons mooie dorp. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er geen vaste dagen meer voor een rondleiding. U kunt voor elke dag van de week afspraken maken. Voorwaarde is alleen dat er een gids beschikbaar is. Er kan een wandeling worden gemaakt van ± 3 kilometer die twee uur duurt. 

De wandelingen beginnen vanaf Nobelhof 1 in Sint Pancras. Maximale groepsgrootte: 8 personen. 

U kunt zich opgeven op één van de volgende adressen: Jan Steltenpool, Sperwer 18, tel. 072-5642908, e-mail: janenelja@quicknet.nl of Jaap de Wit, Van de Vijzellaan 11,tel. 072-5642906 of e-mail: jj.wit@ziggo.nl. De wandelingen zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de verenigingskas wordt zeer op prijs gesteld.