Weer mooi tennis bij TC Langedijk

Algemeen
Al jaren staat het toernooi in het teken van ongedwongen gezelligheid met mooi tennis op alle niveaus.
Al jaren staat het toernooi in het teken van ongedwongen gezelligheid met mooi tennis op alle niveaus. (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Van 14 tot en met 22 augustus vindt op het tennispark van TC Langedijk aan de Potjesdam in Zuid-Scharwoude weer het jaarlijkse 1-2-3 Jaloezie Oostakker toernooi plaats. “Hoe feestelijk het wordt is mede afhankelijk van de maatregelen die dan gelden, maar mooi tennis staat daar gelukkig los van”, aldus voorzitter Jos Kater.

Al jaren staat het toernooi in het teken van ongedwongen gezelligheid met mooi tennis op alle niveaus. “Vorig jaar was soberder dan andere jaren, we hoorden immers op het laatste moment dat het door mocht gaan. Maar toch hebben we een prachtig toernooi gehad. Gezelligheid maak je met elkaar en wij als commissie hebben er in ieder geval weer ontzettend veel zin in.”

Tijdens het toernooi en voor de activiteiten naast de wedstrijden worden de RIVM-maatregelen in acht genomen. “De gezondheid van de spelers, vrijwilligers en bezoekers staat natuurlijk voorop”. Dit betekent onder andere dat de wedstrijden ruim gepland worden. Hoe de feestelijkheden eruit zullen zien zal op het laatste moment gecommuniceerd worden. “We gaan binnen wat mag voor het maximale, dus hou daarvoor de social media kanalen van het toernooi in de gaten. Zoals altijd wordt er door de keukenbrigade iedere dag een heerlijke maaltijd bereid en ook dit jaar is het hele terras weer overdekt.” 

Weer of geen weer, voor spelers en bezoekers is er in ieder geval altijd plek. Dus, wil je in de week van 14 augustus onder het genot van lekkere hapjes en gezellige entourage tennissen in enkel en/of (mix)dubbelspel in de categorieën 3 t/m 8? Twijfel niet en schrijf je snel in nu het nog kan. Inschrijven kan via www.toernooi.nl en is mogelijk tot 1 augustus, 23.59 uur.