(G)ouden Tulp tennistoernooi gaat door

Algemeen
Dit jaar wordt weer een editie gehouden van het veertigplustoernooi bij TV Tulp.
Dit jaar wordt weer een editie gehouden van het veertigplustoernooi bij TV Tulp. ((Foto: Maxime Bakker))

OUDKARSPEL - Het (G)ouden Tulp tennistoernooi gaat toch door, maar nu in de week van 31 juli tot en met 8 augustus.

U weet wel, dat veertigplustoernooi bij TV Tulp in Oudkarspel. Waar u weer eens de krachten kunt meten in een wedstrijd en elkaar kunt ontmoeten op het terras onder het genot van een drankje en natuurlijk die heerlijke hapjes. Op de zondagen staat de barbecue weer klaar en op de zaterdagen kunt u genieten van een nasi- en vismaaltijd.

Het begint op zaterdag 31 juli en eindigt op zondag 8 augustus. De inschrijving sluit op 23 juli. U moet 40 jaar of ouder zijn en speelt op het niveau 5,6,7 of 8 in de HD, DD of GD. Er wordt een verdeling gemaakt naar leeftijd 40+; 50+ en 60+.

Het toernooi wordt georganiseerd in poules en dit betekent dat iedereen meerdere wedstrijden speelt. Omdat er ook gepensioneerden kunnen inschrijven probeert men zoveel mogelijk wedstrijden in de (na)middag te plannen op doordeweekse dagen. 

De inschrijvingskosten zijn per onderdeel € 10,- per persoon. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Noord-Holland. Ook vindt er een verloting plaats van een rondvlucht voor een deelnemend team.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KaijerColors@home.

Voor vragen of informatie over dit toernooi: cees.biersteker@ziggo.nltel. 06-15823217 of Nico Biersteker, tel. 06-37551946.