Verwachte overwinning op SDZ uit wordt nederlaag

Toine Merk volop in de aanval. Kijk op www.facebook.com\MBSportfoto voor meer foto’s van deze wedstrijd. (Foto: Michel Bes)

LANGEDIJK - Deze wedstrijd werd door LSVV gezien als een redelijke kans op een overwinning echter pakte volledig verkeerd uit.

Ondanks een veldoverwicht in de eerste helft met vele kansen en goed rondgaan van de bal binnen het LSVV-team echter die kansen werden NIET omgezet in doelpunten. Door een blunder van keeper Martijn Veldboer in de laatste minuut van de eerste helft, waarbij hij dacht de bal vanaf de achterlijn weg te trappen maar raakte die bal helemaal verkeerd waardoor de SDZ- speler in zijn buurt simpelweg de stand op 1-0 bracht. Na goed duidelijk overleg in de rust ging LSVV er voor maar al na vijf minuten in de tweede helft viel het tweede doelpunt voor SDZ dus 2-0. Ondanks opportunistisch spel verloor LSVV het gevoel in een goede afloop met als enorme tegenvaller dat vlak voor tijd SDZ de stand op 3-0 zette. Kortom kans op meer voor LSVV had echt mogelijk geweest maar het bleef uit.

Komend weekend op Sportpark Voorwaarts om 14.00 uur komt Uitgeest op bezoek wat een uiterst lastige tegenstander is en hopen wij dat Rob Klanker kan beschikken over zijn volledige selectie die alles uit de kast haalt om een overwinning bij te schrijven om hun doel voor seizoen 2021-2022 te bereiken of te wel in het linker rijtje terecht te komen.

LSVV staat nu op de 10e plaats in de Eerste Klasse A met 3 punten uit drie wedstrijden!