Tanja Groen moet naar huis: doneer via qr code

Algemeen
Afbeelding
((Foto: ))

SCHAGEN - Ondernemers van de gemeente Schagen kregen afgelopen vrijdag en brief per email. Het is een oproep van een groep ondernemers om zich gezamenlijk in te zetten voor de ‘Stichting de Gouden Tip’, van Peter R. de Vries. Het gaat om de verspreiding van duizenden stickers met de oproep tot een donatie.

Maandag was De Vries bij Pand Raak om de hulp van de ondernemers in Schagen te vragen voor zijn stichting. De stichting die zich inzet om 1 miljoen euro aan tipgeld bij elkaar te brengen om uiteindelijk de vermissingszaak van Tanja Groen op te lossen.  

Door de aanslag op zijn leven lag de actie even stil. Tot vrijdag het nieuws naar buiten kwam dat de ondernemers uit Schagen zich verenigen in het ‘Schager Collectief’. Gezamenlijk willen zij zich met meerdere acties inzetten om geld op te halen voor de stichting.

De eerste aangekondigde actie is een sticker met QR-code. Deze week worden een paar duizend stickers verspreid met daarop een oproep tot donatie en een QR-code. Via de QR-code kunnen mensen gemakkelijk geld overmaken. 

Het Schager Collectief roept iedereen op om mee te doen aan de actie. “ Voor Tanja, haar ouders en juist nu voor Peter.”

Afbeelding