Informatieavond bestemmingsplan recreatiepark & hotel Corfwater

Algemeen

PETTEN - Donderdagavond 18 november om half acht kunnen bewoners van Petten en geïnteresseerden een online presentatie volgen met betrekking tot de ontwikkelingen rond Camping en Hotel Corfwater. 

Tijdens deze avond krijgt men een blik in de toekomst van Petten in het jaar 2025 en kan men aansluitend via een chatfunctie vragen stellen. Naast de initiatiefnemers zijn vanuit de gemeente Schagen specialisten aanwezig om specifieke vragen te beantwoorden.

De informatieavond gaat over het bestemmingsplan Recreatiepark Corfwater, die op dit moment ter visie ligt en het bestemmingsplan Hotel Corfwater, deze kan elk moment ter visie worden gelegd. Bewoners krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen en nadere informatie te verkrijgen.

Na afloop zal de organisatie de video online plaatsen zodat men de presentatie later kan terugkijken. Ook wordt er via de website www.petten2025.nlde mogelijkheid geboden om vragen in te dienen.

“Een aantal weken geleden hebben de direct omwonenden en wethouder Jelle Beemsterboer al een ‘Sneak Preview’ gehad van de plannen. Dit was een zeer geslaagde bijeenkomst. Nu is het tijd om alle Pettemmers een kijkje in de keuken te geven!”, zegt initiatiefnemer Mike Schouten.

De oniline presentatie start om 19:30 uur en is te bekijken via de volgende link:

https://www.youtube.com/watch?v=81VZTaDdIGk