Vomar hoofdsponsor VV Hollandia T

Algemeen
Voorzitter van Hollandia T, Arnold Hoorn, overhandigt het eerste Vomar wedstrijdshirt aan Jacob-Jan de Vries, straks Filiaalmanager van Vomar Tuitjenhorn
Voorzitter van Hollandia T, Arnold Hoorn, overhandigt het eerste Vomar wedstrijdshirt aan Jacob-Jan de Vries, straks Filiaalmanager van Vomar Tuitjenhorn (Foto: Aangeleverd)

vv Hollandia T presenteert Vomar als hoofdsponsor 

TUITJENHORN - Vomar Voordeelmarkt en vv Hollandia T zijn voor ten minste de komende 2,5 jaar een mooie samenwerking aangegaan. Per 1 december 2021 is de regionale supermarktketen verbonden aan de voetbalclub als hoofdsponsor van de jeugd. Een timing die natuurlijk geen toeval is, want op zondag 5 december heropent de huidige DEEN supermarkt in Tuitjenhorn als gloednieuwe Vomar Voordeelmarkt.

Vv Hollandia T staat als voetbalclub letterlijk en figuurlijk centraal in Tuitjenhorn. Het enthousiasme en de sportiviteit van deze voetbalclub is ook Vomar niet onopgemerkt gebleven als nieuwkomer in het dorp. En met de opening van Vomar Tuitjenhorn, de laatste omgebouwde DEEN winkel van Vomar, is er meteen een mooie gelegenheid om deze samenwerking op te starten.

Lokaal betrokken

Als regionale supermarktketen is het voor Vomar belangrijk om lokaal betrokken te zijn bij de buurten rondom haar winkels. En naast het zijn van een ‘goede buur’ stimuleert Vomar ook gezondheid en vitaliteit. De samenwerking met vv Hollandia T sluit hier naadloos op aan. 

Jacob-Jan de Vries, straks Filiaalmanager van Vomar Tuitjenhorn, is blij met deze samenwerking: “wij kennen vv Hollandia T natuurlijk al langer en kijken enorm uit naar deze samenwerking. Ontzettend mooi dat een groot deel van de jeugd van Hollandia T straks in een wedstrijdtenue van Vomar zal gaan spelen!”

Club is Koning

Een mooie aanvulling van het hoofdsponsorschap is het langlopende spaarprogramma van Vomar: Club is Koning. Met dit spaarprogramma kunnen leden van de club eenvoudig en kosteloos de clubkas spekken door simpelweg hun Klant-is-Koning kaart (de klantenkaart van Vomar) te scannen bij de boodschappen. Dit geldt overigens niet alleen voor vv Hollandia T, ook leden van Ritmisch Koor D’Cymo, Jongerenvereniging Seven Eleven en Speelweide Kalverdijk kunnen al meesparen om hun clubkas flink te spekken!