Het Repair Café in Middenmeer gaat weer van start

Algemeen
Het Repair Café gaat weer van start.
Het Repair Café gaat weer van start. Foto: aangeleverd

MIDDENMEER - ‘Wat doe je met een broodrooster dat defect is of een koffiezetapparaat dat water lekt? Weggooien?’ Nee liever niet! Bij het Repair Café draait het om repareren. Je vindt er gereedschap, deskundige vrijwilligers om allerlei reparaties uit te voeren en een heleboel gezelligheid.

Je kunt weer terecht bij het Repair Café op 21 oktober, tijdens de Open Inloop van Wonen Plus Welzijn in ‘t Posthuis Middenmeer. Iedere 3e donderdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur kun je jouw kapotte apparaat of gereedschap bij de vrijwilligers brengen. De reparaties vinden plaats tijdens de Open Inloop en je kunt, terwijl je wacht, even aansluiten voor een lekkere kop koffie en een gezellig praatje. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er onderdelen vervangen moeten worden.

De Open Inloop vindt iedere 1e en 3e donderdag van de maand plaats in ‘t Posthuis, op 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december, ben je van harte welkom. De Open Inloop is voor iedereen en voor alle leeftijden. Loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze ochtenden kunnen zijn. 

Meer weten over de Open Inloop en het Repair Café? Kom dan langs of neem contact op met het servicepunt Wieringerwerf van Wonen Plus Welzijn: 0227 - 600079 of wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl.