Griezelen in de Waarderhout in Heerhugowaard

Algemeen
Alles wordt uit de kast getrokken om er een bloedstollende editie van te maken.
Alles wordt uit de kast getrokken om er een bloedstollende editie van te maken. (Foto: Facebook THE)

HEERHUGOWAARD - Zaterdag 23 oktober is het griezelen geblazen tijdens The Halloween Event in het Waarderhout. Bezoekers worden in groepen van acht verdeeld en kunnen tussen 19.00 en 23.00 uur op griezeltocht door het bos. Alleen de begeleider heeft een lamp... 

Tijdens de tocht van ongeveer 45 minuten schrik je je gegarandeerd een hoedje van verschillende spannende acts. Het evenement duurt van 19.00 tot 23.00 uur. Tickets kosten aan de deur 5 euro en in de voorverkoop 4,50 euro. Ze zijn te reserveren via www.thehalloweenevent.nl

The Halloween Event is begonnen in 2011 als spooktocht voor en door jongeren. Het evenement begon kleinschalig maar is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met meer dan zestig vrijwilligers en tweehonderd bezoekers. Tijdens het evenement loop je onder begeleiding van een acteur een route door het Waarderhout waar allerlei acts verborgen zitten. Deze tocht gaat niet alleen over verhard terrein, maar ook door de bospaden, het struikgewas en soms zelfs door sloten. De vrijwilligers zetten zich in om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen, en er samen met de bezoekers een groot succes van te maken.

Leefbaarheidsfonds

The Halloween Event wordt gesponsord door het Leefbaarheidsfonds van de gemeente Heerhugowaard. Het geld in dit fonds is bedoeld voor activiteiten die ten goede komen aan de (sociale) leefbaarheid in Heerhugowaard en iedere bewoner van Heerhugowaard mag hier beroep op doen.

De poster van The Halloween Event met twee vrijwilligers die verkleed zijn en de belangrijke informatie van het evenement zelf.