Bijgeboekt: Oudejaarsconference van Najib Amhali

Uit
Najib komt na dertien jaar eindelijk weer naar Heerhugowaard.
Najib komt na dertien jaar eindelijk weer naar Heerhugowaard. ((Foto: Aangeleverd))

DIJK EN WAARD - Hij was een van de eersten die het podium van Cool kunst en cultuur betrad. Nu, 13 jaar later, komt Najib Amhali terug naar Heerhugowaard met zijn eerste Oudejaars! Kaarten voor de show op zondag 17 en maandag 18 oktober zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl.

Najib doet dit jaar voor het eerst een Oudejaarsconference! Met daarin natuurlijk de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar, zoals de val van het kabinet Rutte, het EK, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de avondklokrellen, de Olympische Spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met dit kabinet. Wie het weet mag het zeggen! Maar Najib vertelt ook zijn eigen verhalen van het afgelopen jaar. Hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde of de avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen. 

Kaarten voor de Oudejaarsconference van Najib Amhali zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool.