Foola Beauty viert 20-jarig jubileum

Partnerbijdrage
Floor
Floor Foto: Aangeleverd

ALKMAAR - Alkmaarse onderneemster Floor van Egmond-Heddes groeit uit tot expert op het gebied van medische- en cosmetische permanente make-up (PMU).

Twintig jaar geleden begon Floor haar allround schoonheidssalon in Obdam. Een plek waar jong en oud terecht kon voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. Sinds medio 2020 is Foola Beauty gevestigd in Alkmaar en vult zij haar dagen met cosmetische- en medische permanente makeup behandelingen. Floor: ‘Ik heb altijd met veel plezier in mijn salon gewerkt, maar na verloop van tijd wilde ik mij specialiseren. Ik ben mijzelf gaan ontwikkelen op het gebied van permanente makeup. Een salon gespecialiseerd in PMU werd de doelstelling en daarvoor heb ik in binnen- en buitenland diverse congressen bezocht en trainingen gevolgd.’

Wereldklasse

Of je nu een litteken wilt laten corrigeren, een wijnvlek wilt camoufleren, behoefte hebt aan een permanente cosmetische behandeling, je bent bij Floor aan het juiste adres. Passie, liefde voor het vak en jaren van training zorgden er in 2017 voor dat Floor tijdens de Permanent Make-up World Conference in Amsterdam de 3e plaats behaalde in het Microblading Brow Championship. ‘Een fijne internationale erkenning. Daar ben ik trots op, net zo trots als op klanten die elke dag weer tevreden mijn salon verlaten. Als zij daarna met een groter gevoel van eigenwaarde door het leven gaan, is mijn missie geslaagd.’ Samen met Femke van Pure Skin & Body Care zit Foola Beauty nu onder één dak. Ook werken ze samen met een huidtherapeut en een cosmetisch arts. Alle vakkennis is dus in huis.

Gratis aftercare

Het jubileum wil Floor echter niet stilletjes voorbij laten gaan. ‘Een grote receptie zit er nu niet in, daarom heb ik voor mijn (toekomstige) klanten wat leuks bedacht. Zij krijgen namelijk na hun behandeling een aftercare t.w.v. € 12.50 gratis. Deze actie loopt tot 30 november. Op de vraag of ze deze mijlpaal nog gaat vieren is de Alkmaarse kort en bondig. ‘Proosten op deze mijlpaal doe ik kleinschalig met mijn gezin, maar ik hoop uiteraard nog vele klanten in mijn salon te mogen verwelkomen’, aldus de trotse eigenaresse.

www.foola.nl

fotograaf@rickakkerman.nl