Sinterklaas verrast jeugd Egmondia

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

EGMOND AAN ZEE - De jeugdteams (kabouters, Jo7 en Jo9) van voetbalvereniging Egmondia werden woensdagmiddag verrast door Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten tijdens de voetbaltraining.

Megabedrag Grote Clubactie: ruim 3000 euro

Samen met de Pieten brachten de voetballertjes de pakjes heen en weer om op te stapelen op de tribune. Er was ook een speurtocht van letters rondom het A-veld, penalty schieten met kadootjes en een estafette parcours. Samen voetballen met de Pieten was het allerleukste natuurlijk en lekker pepernoten eten tijdens de gehele training.

Cheque

Aan het eind van de training werd de cheque van de Grote Clubactie uitgereikt door Zwarte Piet en alle kinderen van Egmondia hebben gezamenlijk een bedrag van €3.086,40 opgehaald! Dit zijn totaal 1315 loten. Kinderen die loten verkocht hebben, kregen hiervan hun eigen verdiende geld (50 cent per verkocht lot) en ook de beste lotenverkopers werden in het zonnetje gezet. Dit zijn Bas Ranzijn (180 loten), Maud Groen (106 loten) en Glijn Gul (59 loten). Al met al een zeer geslaagde middag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding