Ontdek in de Nationale Sportweek wat sport met je doet

Algemeen
Het aanbod is groot, van suppen tot karate, pilates tot dans en van turnen tot seniorengym.
Het aanbod is groot, van suppen tot karate, pilates tot dans en van turnen tot seniorengym. (Foto: Bianca Huibers)

LANGEDIJK - Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait. Dat is ook hard nodig, want Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. 

Actief Sport & Events grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten en wil samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren (weer) te gaan sporten en bewegen.

Ontdek wat sport met je doet

Alle inwoners van Langedijk kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met lokale sportaanbieders en hun activiteiten. Het aanbod is groot, van suppen tot karate, pilates tot dans en van turnen tot seniorengym. Op deze manier krijgt elke Langedijker de kans geven om te ontdekken welke sport bij hem of haar past.

Doe mee

Voor de Nationale Sportweek is een speciale actie bedacht, namelijk ‘Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!’. Je downloadt en print de scorekaarten ook liggen er scorekaarten klaar bij de activiteiten zelf. De scorekaart is onderaan op de website pagina van Actief Sport & Events te downloaden. Op je scorekaart zijn drie lege vakken. Deze moeten gevuld worden met een stempel/ handtekening van één van de deelnemende verenigingen. Door langs de activiteiten te gaan die door de beweegorganisaties worden georganiseerd, verdien je een stempel. Is je scorekaart vol? Dan lever je hem in bij De Binding in de Actief Sport & Events bus en daar worden de winnaars uitgetrokken. Uiterlijke datum voor inleveren is maandag 27 september.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Nationale Sportweek in Langedijk op www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/nationale-sportweek-2021

Afbeelding