Vaar gratis mee met de KanaalParkParade

Algemeen
Vaar mee met de KanaalParkParade en ontdek de parels van Dijk en Waard!
Vaar mee met de KanaalParkParade en ontdek de parels van Dijk en Waard! (Foto: archief)

DIJK EN WAARD - Langedijk en Heerhugowaard versmelten aan het einde van het jaar tot gemeente Dijk en Waard. Dit heugelijke feit is de aanleiding tot een Parade op het kanaal; de grens, verbinding en lijmnaad tussen beide gemeenten.

Op de historische waterscheiding komen fusie en de ontwikkelingen rond het kanaal samen. Het bruist van de plannen zoals; stationsgebied, Westdijk, Havenplein en Westpoort. Ideeën en visies die tot de verbeelding spreken en waarover je nog gewoon mee kunt praten.

Stap op 24 of 25 september coronaproof aan boord in een van de Parade-schuiten en beleef in twee uur het kanaal zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Theater, dans, muziek, zang en informatie langs de oevers en molens onderweg. Heb je zelf een boot, schuit of vlot sluit dan aan in je ‘privat bubble’ bij een van de konvooien.

De KanaalParkParade is initiatief van Paviljoen Dijk&Waard en lokatietheater het KoolKollektief. In samenwerking met verenigingen, gemeente Heerhugowaard en vele enthousiastelingen.

Gratis tickets reserveert u op: welkomopdewerf.nl.