Kom in beweging bij Zwefilo

Algemeen
Samen bewegen is gezellig en zorgt voor nieuwe contacten.
Samen bewegen is gezellig en zorgt voor nieuwe contacten. (Foto: Zwefilo)

LANGEDIJK - Triatlonvereniging Zwefilo te Langedijk is weer begonnen met het nieuwe trainingsseizoen en heeft nog ruimte voor nieuwe leden. ZWEFILO staat voor ZWemmen, Fietsen en LOpen en bestaat alweer meer dan 30 jaar.

Variatie is het grote voordeel van de triatlonsport. Doordat er drie populaire sporten gecombineerd worden is overbelasting door eenzijdige bewegingen vrijwel uitgesloten. Bovendien vullen de sporten elkaar aan, zodat blessures voorkomen kunnen worden. Zwefilo heeft ervaren gediplomeerde trainers, die sporters van ieder niveau op deskundige wijze kunnen begeleiden.

Zwefilo is er voor iedereen. Samen bewegen is gezellig en zorgt voor nieuwe contacten. Lid worden van Zwefilo is niet alleen heel gezond maar zorgt ook voor veel voldoening. Zwefilo is er voor jong (vanaf 12 jaar) en oud en voor sporters van elk niveau. Voor de beginner is er zeker net zoveel aandacht als voor de topper.

Plezier en gezelligheid in de sport staan voorop

Tijdens het seizoen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals een trainingsweekend, zwemmarathon en natuurlijk de eigen triathlon van Langedijk elk jaar in de derde week van juni. Daarnaast organiseren ze een clubcompetitie die bestaat uit allerlei verschillende wedstrijdjes over korte afstanden. Heb je interesse, dan kun je eerst geheel vrijblijvend gratis een maand aan alle trainingen meedoen. Het is ook mogelijk om een van de onderdelen van de triatlon afzonderlijk te beoefenen. De zwemtrainingen worden gegeven in zwembad Duikerdel te Noord-Scharwoudede looptrainingop atletiekbaan van NOVA in Warmenhuizen en in de duinen van Schoorl, en de zaaltraining in gymzaal de Kroosduiker te Noord-Scharwoude. De fietstraining zijn in het Geestmerambacht.

Voor meer informatie of opgave kun je terecht bij: Henk van de Grootevheen 06-53705381 wedstrijden@zwefilo.nl of ledenadministratie@zwefilo.nl. Of kijk op www.zwefilo.nl voor meer informatie.