Olympiapark breidt aanbod uit

Algemeen
Vertegenwoordigers van alle betrokken partijen op de kavel op het Olympiapark waar het gezondheidscentrum komt.
Vertegenwoordigers van alle betrokken partijen op de kavel op het Olympiapark waar het gezondheidscentrum komt. (Foto: Gemeente Alkmaar)

ALKMAAR - In het Olympiapark komt een gezondheidscentrum. De betrokken partijen hebben inmiddels een de koopovereenkomst getekend met de gemeente, die de kavels op Olympiapark verkoopt.

Een gezondheidscentrum past uitstekend in het Olympiapark: sport, gezondheid en leisure van hoog niveau. In het Health Center vestigen zich verschillende disciplines. Fysiotherapie, andere medische specialisten en een mondzorgcentrum voor onder andere bijzondere tandheelkunde, kaakchirurgie en orthodontie. Het doel is een inclusieve samenwerking van diverse zorgaanbieders en dienstverleners. 

Mede-initiatiefnemers Reza Mohammedi en Danny Kwee hebben ervaring met het succesvol opzetten van een soortgelijk concept voor tandheelkunde elders in het land. 

De start van de bouw zal medio 2022 beginnen en wordt gerealiseerd door De Geus Bouw. De ontwikkeling is mede mogelijk gemaakt door U Vastgoed en Brolan Vastgoed.

Olympiapark

Het Olympiapark is dé plek om te sporten, recreëren, werken en ondernemen. Topsportvoorzieningen met een regionale en bovenregionale functie, bedrijven, kantoren, scholen en maatschappelijke functies vinden elkaar hier. 

Op de foto: Resa Mohammedi (Elsure), Piet de Geus (Brolan Vastgoed / De Geus Bouw), Jan Ultee (U Vastgoed), Wethouder Pieter Dijkman, Danny Kwee (Bona Fide Healthcare) en Sander Caldenhove (Kuijs Reinder Kakes).