Gezellige beestenboel op Dierendag bij De Bever

Algemeen
De baasjes, 130 honden en het personeel van de Bever, hebben weer genoten van de gezellige beestenboel.
De baasjes, 130 honden en het personeel van de Bever, hebben weer genoten van de gezellige beestenboel. (Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Op 4 oktober, Dierendag, sloot Zwembad de Bever het zwemseizoen echt af het Hondenzwemmen. Ondanks de regen was het een dag met een gouden randje, en zelfs een regenboog!

Zoals elk jaar, mogen de honden het Beverseizoen afsluiten met Hondenzwemmen. Het weer was nog een beetje twijfelachtig, maar om kwart voor zes stonden de eerste blaffende bezoekers al voor de poort.

Om 18.00 ging de poort nog een keer open en begon het feestje. De honden waren door het dolle, rennen, springen, spetteren en zwemmen. Ook een aantal baasjes waren stoer genoeg om het, ondertussen afgekoelde, water te trotseren.
Een paar regenbuien werden afgewisseld door wat zon en dat resulteerde in een prachtige regenboog boven het hondenspektakel!

Om 19.30 was het feest voorbij en gingen de honden uitgeraasd en voldaan weer naar huis. Bij de uitgang was er voor elke hond een goed gevulde goodiebag, gesponsord door Pet’s Place Heerhugowaard.

De baasjes, 130 honden en het personeel van de Bever, hebben weer genoten van de gezellige beestenboel.

Voor meer informatie over de Bever en foto’s van het Hondenzwemmen kunt u terecht op www.zwembaddebever.nl, de Facebookpagina ‘Zwembad de Bever Buitenbad’ of instagram @Zwembaddebever.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding