Familievoorstelling ‘Lampje inclusief signeersessie met Annet Schaap

Uit
Scène uit de theatervoorstelling 'Lampje'.
Scène uit de theatervoorstelling 'Lampje'. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - ‘Lampje’, het bekroonde kinderboek van Annet Schaap (met onder meer de Gouden Griffel), is bewerkt tot theatervoorstelling. Wegens succes komt deze familievoorstelling terug naar de theaters! Woensdag 1 december is ‘Lampje’ (8+) te zien bij Cool kunst en cultuur. Speciaal voor alle theaterbezoekers vindt er vooraf een exclusieve signeersessie plaats met schrijver en illustrator Annet Schaap.

Theaterbewerking

Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, komt in een woest avontuur terecht. “Ga liggen, wind. Af!” Maar de wind is geen hond en luistert niet. Hij verandert in een storm! ‘Lampje’ is het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap dat maar liefst vier boekenprijzen won waaronder de Gouden Griffel. In 2019 maakte Moniek Merkx de theaterbewerking van het boek, met als resultaat een beeldende vertelling met poëtisch uitzicht op zee en verlangliedjes van singer-songwriter Djurre de Haan. Wat volgde was de Podiumkidsprijs en lovende recensies. 


Laat jouw exemplaar van het boek signeren door schrijfster Annet Schaap. - Foto: Aangeleverd

Exclusieve signeersessie met Annet Schaap

Speciaal voor alle bezoekers van de familievoorstelling, vindt deze middag ook een exclusieve signeersessie plaats met schrijver en illustrator Annet Schaap. Voorafgaand aan de voorstelling zit Annet klaar om haar bekroonde kinderboek ‘Lampje’ of een van haar andere boeken te signeren. Uiteraard is daarbij ook gelegenheid om vragen te stellen of een foto te maken. Aanmelden voor de signeersessie is niet nodig.

Meer informatie en reserveren

Kijk voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van tickets op www.coolkunstencultuur.nl.

Laat jouw exemplaar van het boek signeren door schrijfster Annet Schaap.