Touzani op Summer Games Langedijk

Algemeen
De bekende straatvoetballer Soufiane Touzani komt naar Langedijk!
De bekende straatvoetballer Soufiane Touzani komt naar Langedijk! (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - In de eerste week van de zomervakantie, van 12 tot en met 17 juli organiseert Actief Sport & Events drie activiteiten tijdens de Summer Games. Een week met activiteiten voor zowel de basisschooljeugd als middelbare scholieren! 

De volgende activiteiten staan op het programma:

Maandag 12 juli: Panna Knock Out King Toernooi bij DTS Oudkarspel

Speel jij voetbal graag op de straat en ben jij niet vies om je tegenstander een panna te geven in een 1 tegen 1 wedstrijd? Dan is deze activiteit echt iets voor jou. En ben jij ook tussen de 6 en 17 jaar oud? Schrijf je dan snel in, de activiteit duurt van 10.00 tot 14.00 uur. De winnaars plaatsen zich voor het NK Panna Knock Out!  Daarnaast is straatvoetballer Sharif el Jackson aanwezig om jullie wat skills te laten zien.

Dinsdag 13 juli: Voetbal Clinic Langedijk met Soufiane Touzani

Soufiane Touzani en oud-eredivisie spelers Simon Tahamata en Yuri Cornelisse geven een voetbalclinic bij LSVV van 10.00 tot 12.00 uur, speciaal voor de jeugd van 9 tot en met 17 jaar oud. Wil jij alles leren op het gebied van voetbal en techniek? Schrijf je dan snel in!

Donderdag 15 juli: Kickboks work-out SportsInc. 

Ben jij de nieuwe Rico Verhoeven of Badr Hari? Of vind jij de sport zo stoer dat je het een keer wil ervaren? Dan is de Kickboks work-out van SportsInc echt een aanrader. Deze activiteit is voor zowel de basisschool jeugd als middelbare scholieren. Locatie is SportsInc, Oester 20A in Noord-Scharwoude.

Kijk op de website van Actief Sport & Events en meld je aan voor de clinic naar keuze: actiefsportenevents-langedijk.nl/events/summer-games-langedijk.