‘De Keyserin Organiseert’ weer van start in De Beemsterkerk

Cultuur
Rapper-artiest KVBA treedt op in Beemsterkerk
Rapper-artiest KVBA treedt op in Beemsterkerk (Foto: Dick Jonkers)

BEEMSTER - Na een vol jaar totale stilte laat “De Keyserin Organiseert” weer van zich horen. Voor de zesde keer wordt er gewerkt aan een afwisselend theaterprogramma met mooie, kleine en grootse concerten in de Beemsterkerk. Door samenkomst van gemeenten Beemster en Purmerend is er een mooie samenwerking ontstaan met P3; dé poptempel in Purmerend. Dit heeft tot gevolg dat het programma voor 2021-2022 nog meer de diepte in kan en de variatie groter wordt. 

Zo weet “De Keyserin Organiseert” het “ongewenste huwelijk” van de gemeenten naar het positieve te draaien tot een mooie samenwerking, een verrijking van het culturele leven in de regio. Het eerste concert staat gepland op zaterdagavond 18 september. Deze avond zullen drie van de vijf finalisten voor de Waterlandse Popprijs zich presenteren. Een zeer gevarieerde verzameling muzikanten: de Volendamse Singer-Songwriter Roy de Smet, de Purmerendse Rapper-artiest KVBA (spreek uit als Cuba) en de eveneens uit Waterland afkomstige Rock-Pop band The Cruz zullen het startsein geven voor een nieuw theaterseizoen van “De Keyserin Organiseert”. Voor zaterdagavond 2 oktober staan de eveneens uit Volendam afkomstige Singer-Songwriter Jacob D. Edward en het HipHop collectief Kompas op het programma.

De Beemsterkerk, Middenweg 148, Middenbeemster. Beleef deze aanloop op een spectaculair, mooi en nieuw theaterseizoen gratis mee. Wel moet er vooraf een plaats gereserveerd worden via p3purmerend.nl. Kijk voor het programma op onze facebookpagina of wiewatwaarop49.nl.


Roy de Smet (Foto: Dick Jonkers)


The Cruz (Foto: Dick Jonkers)