Albert Heijn Weidevenne opent op 27 september

Algemeen
Het team van Albert Heijn Weidevenne staat maandag 27 september om 9:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen.
Het team van Albert Heijn Weidevenne staat maandag 27 september om 9:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. (Foto: Pieter Hulleman)

PURMEREND- In het Purmerendse winkelcentrum Weidevenne wordt het pand van DEEN momenteel verbouwd tot een Albert Heijn. De nieuwe winkel aan het Van Damplein 13 gaat maandag 27 september om 09.00 uur open. Supermarktmanager Thorsten Seeburger en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere diverse mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een leuke attentie.”

Alle medewerkers zijn nu in dienst bij Albert Heijn. Je ziet alle vertrouwde gezichten terug in de nieuwe winkel. “De gezelligheid waar onze winkel zo bekend om staat, nemen we dus mee”, zegt Seeburger. Albert Heijn Weidevenne krijgt, als eerste Albert Heijn in Purmerend, het nieuwste winkelconcept met grote focus op vers, gemak en digitale innovaties. Onderdeel daarvan is een ruim opgezet versplein dat keuze gaat bieden uit een groot aantal verse producten.

Ook komen er zelfscankassa’s. “In onze nieuwe winkel vind je behalve nieuwe ook veel bekende producten, zoals de bakkersbroden van bakkerij Pater, de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling. Kom langs, we zien je graag vanaf maandag 27 september om 9:00 uur.”

Op 27 september gaat ook de voormalige DEEN-vestiging in Landsmeer als Albert Heijn open.