Peter van Rooijen
Peter van Rooijen ((Foto: aangeleverd))

Peter van Rooijen & band 2 oktober in De Verbeelding

zaterdag 2 oktober 2021 15:43

PURMEREND - Peter van Rooijen & Band treedt zaterdag 2 oktober op in Theater de Verbeelding met het programma Liefde, dood en Bob Ross (try-out).  Het vervolg op Peters eerste, met sterren overladen liedjesprogramma Liefde, dood en zwaartekracht (helaas bij ons door Corona geannuleerd), dat ook nog werd genomineerd voor de Poelifinario 2019.

Met liefde, dood & Bob Ross brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een gevarieerd liedjesprogramma waarin Peter moeiteloos afwisselt met scherpe humor en zowel muzikaal als tekstueel steeds verrast. Hij zingt over het milieu, onbetaalde facturen, ouders van kinderen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Canadese schilder, die (in tegenstelling tot Peter) nul pretenties had en hij was ook nog eens (helemáál in tegenstelling tot Peter) altijd goed gehumeurd. Nu dus een hernieuwde kennismaking met deze veelzijdige artiest die ook bekend is van muziektheatergezelschap Circus Treurdier. Als acteur was/is hij te zien in o.a. TreurTeeVee, Toon, Oh mijn hemel en Klokhuis.

Regie: Dick Hauser. 

Meer informatie op Petervanrooijen.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding - P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend, aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.