PvdA wil ook komende periode grootste beloften waarmaken

Algemeen
De top 6 van de PvdA-lijst. Boven van links naar rechts: Thijs Kroese, Peter de Waal en Natalie Saaf. Onder v.l.n.r. Sandra van Dam, Marlies Vermeulen en Els van Loenen.,
De top 6 van de PvdA-lijst. Boven van links naar rechts: Thijs Kroese, Peter de Waal en Natalie Saaf. Onder v.l.n.r. Sandra van Dam, Marlies Vermeulen en Els van Loenen., ((Foto: ))

PURMEREND/BEEMSTER - Thijs, Peter, Natalie, Sanda, Marlies en Els zijn de eerste zes op de PvdA-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 22, 23 en 24 november. Stuk voor stuk mensen met een sociaal hart die houden van Purmerend en Beemster.

Vanuit hun betrokkenheid met de gemeenschap willen ze alle zes iets bijdragen aan die gemeenschap; samen doorbouwen aan een nieuw Purmerend. Bouwen in letterlijke zin, want de woningnood is nog steeds enorm hoog. Maar ook bouwen aan een sociale gemeenschap, met oog voor mensen die het moeilijk hebben. Het is ook bouwen aan een leefbare gemeente, waarin ruimte is voor groen. Als PvdA zeggen ze niet voor niets: heerlijk en eerlijk wonen in een groen Purmerend. 

Thijs heeft als wethouder zijn grote belofte van vier jaar geleden waargemaakt: de strijd tegen de woningnood is ongekend hard gevoerd en de hijskranen zijn bijna niet te tellen. Peter is de hoogst geplaatste uit de Beemster en voorvechter van belangrijkste thema’s als duurzaamheid. Natalie en Sanda brengen een enorme bak aan ervaring met zich mee en maken zich hard voor toegankelijkheid en een bruisende leefbare stad. Marlies, als nieuweling op 5, gaat voor gelijke kansen in het onderwijs en toegang tot cultuur en sport voor iedereen. Op 6 staat Els. Voor Els is ‘samen’ het toverwoord. Samen maakt het zestal een sociale gemeente waar plaats is voor iedereen.

De PvdA Purmerend/Beemster vraagt het vertrouwen. “Uw vertrouwen, om ook komende periode de grootste beloften weer waar te maken. Zodat we over vier jaar weer kunnen zeggen ‘veel beloofd, meer gedaan’.”