Weer dagelijks Sinterklaasjournaal van FC Purmerend

Algemeen
Te zien van 29 november tot en met 5 december om 07.30 uur.
Te zien van 29 november tot en met 5 december om 07.30 uur. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Sinterklaas en zijn pieten zijn zondag weer in Purmerend aangekomen. De aanwezigheid van de Sint is voor voetbalvereniging FC Purmerend aanleiding om op ludieke wijze een vervolg te geven het Sinterklaasjournaal dat vele kinderhartjes van de vereniging sneller zal doen laten kloppen. Vorig jaar was er een grote zoektocht van de Sint naar zijn pietenteam. De titel van de komende journaals is ‘Sinterklaas en de revanche op FC Purmerend’.

Uitzendingen van maandag 29 november tot en met zondag 5 december, dagelijks om 07.30 uur

Ook dit jaar is Lotte Perdon, een bekend gezicht binnen de vereniging, weer in haar nopjes om de 7 afleveringen tellende serie tot een groot succes te brengen. Samen met allerlei vrijwilligers en clubsponsors is er op het complex in Weidevenne hard gewerkt aan de opnamen. Na de forse nederlaag van het pietenteam is de bezem door de selectie van de Sint gehaald en is een ervaren voetbal hoofdpiet aangesteld om revanche te nemen. Lukt het nu wel om de pieten in het gareel te houden? Het finalestuk op 5 december is de voetbalwedstrijd tussen Pieten en een team van Jongens onder 8 (JO8). 

Lotte Perdon: “We brengen het journaal wederom op onze Facebookpagina en Instagram ‘fcpurmerendoffical’, de website en natuurlijk ons eigen You Tube-kanaal. Het Sinterklaasjournaal van FC Purmerend is van maandag 29 november tot en met zondag 5 december dagelijks vanaf 07.30 uur te volgen op het kanaal https://www.youtube.com/embed/Nwwy9s6eAec Ook vanaf de website www.fc-purmerend.nl wordt verwezen naar de uitzendingen.