Geldautomaat Rabobank Oostzaan vervangen

Algemeen
Pinautomaat Rabobank vervangen door geldautomaat van Geldmaat.
Pinautomaat Rabobank vervangen door geldautomaat van Geldmaat. ((Foto: aangeleverd))

OOSTZAAN - Ariënne Kooter, Coöperatief Directeur Rabobank Zaanstreek: “De geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank maken plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen geld kan blijven opnemen en storten.

Bankzaken worden meer en meer zelf geregeld

Onlangs is in Oostzaan een automaat vervangen voor een Geldmaat. Dit zorgde ervoor dat er enkele dagen geen automaat beschikbaar was aan de Kerkbuurt in Oostzaan. Vanuit de Ledenraad van Rabobank Zaanstreek kregen wij het signaal dat inwoners zich zorgen maakten over het verdwijnen van de automaat. Logisch, echter contant geld blijft bereikbaar en beschikbaar. Inmiddels is de geldautomaat weer beschikbaar in Oostzaan.” Het geldmaatje is geplaatst op de oude plek van de Rabobank en er kan geld opgenomen én gestort worden.

Geldmaat automaten

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Daarnaast maken de geldautomaten van alle banken plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in de kantoren aanwezig. 

Online of zelf regelen

Vrijwel alle dagelijkse bankzaken 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen online geregeld kunnen worden. Ook voor gespecialiseerd advies, bijvoorbeeld over de hypotheek, kun je bij de Rabobank terecht via een telefoon- of videogesprek. Zo kun je je bankzaken blijven doen zoals je gewend bent, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft.

Contact en informatie

Kijk voor actuele informatie over de kantoren op de website van de Rabobank. Voor een persoonlijk adviesgesprek via video of een afspraak bij je thuis, in een van de kantoren of elders, kun je contact met hen opnemen.
De locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat bij je in de buurt vind je op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Mobiele Bankservice

Soms lukt het niet om op bovenstaande manieren je bankzaken zelf te regelen. Om je goed te helpen, is er de Mobiele Bankservice. Momenteel kunt u de Rabobank bellen, maar zodra het weer kan staan de mobiele adviseurs klaar voor persoonlijke afspraken. Mocht u fysiek niet in staat zijn om een kantoor te bezoeken, komen zij op aanvraag bij u langs om te komen tot structurele oplossingen voor uw bankzaken.