Inloop Evean Lishof weer van start

Algemeen
De opkomst was groot
De opkomst was groot ((Foto: JWvD))

OOSTZAAN – Maanden was het doodstil, bezoekers van buiten waren niet welkom in de Lishof vanwege de maatregelen die golden om het cornonavirus buiten de deur te houden. Langzaamaan gaat de wereld weer naar het normaal, het nieuwe normaal wel te verstaan, normaal 0.2.

En als alle deuren weer openen kan de Lishof natuurlijk niet achterblijven. Met ingang van afgelopen zondag, 27 juni, is de zeer gewilde inloop weer van start gegaan. De openingstijden zijn van 14.00 tot 19.00 uur voor zowel de woensdag als de zondag.

De aftrap werd woensdag 23 juni gegeven op het terras van de Try Out onder de bezielende leiding van de oude vertrouwde Claudia, haar protegé Shaneevia en haar nieuwe collega Diny, die haar eerste werkdag mocht beleven.

De opkomst was groot en de middag erg gezellig. Onder het genot van een hapje en drankje werden de contacten hernieuwd en werden de coronamaanden uitgebreid besproken. En nu is het hopen dat de Delta-variant geen roet in het eten gooit. Voorlopig gaan de inlopers een gezellige zomer tegemoet.

GvD