Doe mee aan Halloween-workshops en -voorstelling op NoordOogst

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

TUINDORP OOSTZAAN - De Geoliede Chaoten, gevestigd op stadslandbouwproject NoordOogst, houden de laatste twee dagen van de herfstvakantie (donderdag 21 en vrijdag 22 oktober) twee theatermaakdagen en op zaterdag 30 oktober een voorstellingsavond. Dit is voor theatermakers en decorbouwers van 9 tot 99 jaar.

Op 30 oktober eindigt volgens de traditie de oogsttijd. De klok gaat een uur terug die nacht. Op veel plekken wordt dit gevierd met Halloween, een griezelavond.

Op NoordOogst is dat het moment om het begin van de winter en het einde van het oogstseizoen in te luiden. Mensen samenbrengen bij een vuurtje en verwennen met hun angsten, zodat deze plaaggeesten hen de rest van het jaar met rust laten... 

Op 21 en 22 oktober van 10.00 tot 14.30 uur kunnen liefhebbers met theaterduo De Geoliede Chaoten spannende scènes en verhalen bedenken en maken. Zo wordt naar een aantal griezelige korte locatievoorstellingen toegewerkt. Ook zal er natuurlijk decor gebouwd worden.

Op zaterdag 30 oktober worden de gemaakte scènes opgevoerd tijdens de spooktreintocht die vertrekt vanaf restaurant POF (alwaar pompoenen gesneden en een griezelmenu gegeten kan worden). Om 17.00 uur verzamelt de groep voor de laatste repetitie en om 18.30 uur vertrekt de eerste spooktrein met publiek. Deze rijdt drie rondes.

Zin in twee workshopdagen en een voorstellingsavond waarin al je angsten worden omgezet in theater en beeld? Meld je dan nu aan via: buitentheater@gmail.com met vermelding van je naam, leeftijd en voorkeur voor bouwen/theater of beide. Kosten: € 100,- . Voor mensen met een stadspas of laag inkomen geldt een aangepast tarief.