Merlijn Twaalfhoven komt naar Den Ilp

Algemeen
Merlijn Twaalfhoven
Merlijn Twaalfhoven (Foto: Aangeleverd)

DEN ILP - Op zondag 31 oktober mag de kunstenaarsgeest in de Ilper Vermaning ontwaken! Parallel aan zijn boek ’Het is aan ons’ vertelt Merlijn Twaalfhoven waarom verbeeldingskracht, schoonheid en kunst ons allemaal verder kunnen helpen - zéker in uitdagende tijden als deze.

In tijden van grote veranderingen en onzekerheden moeten we emoties, twijfels en dromen niet de deur wijzen, maar met open armen ontvangen. Maar hoe doe je dat? Twaalfhoven voert ons met zijn muziek mee naar de puinhopen van de Bosnische oorlog, een vluchtelingenkamp in Jordanië, Carnegie Hall en een VN-conferentie met één gemene deler: kunst dient de mens.

Merlijn Twaalfhoven (1976) is componist en oprichter van The Turn Club, een samenwerking tussen kunstprofessionals, veranderaars en bruggenbouwers. Hij ontwierp onconventionele muziek- en theaterprojecten en is meermaals bekroond. Hij was als jongste lector van Nederland verboden aan ArtEZ. Tijdens de coronatijd startte hij de Academie voor Onzekerheidsvaardigheid.

Zondag 31 oktober 11.00 uur, Ilper Vermaning, Den Ilp 3. Toegang en consumpties gratis, geen QR-code nodig. Collecte na afloop; de opbrengst van deze ochtend gaat naar de Turnclub. Vooraf aanmelden via beheervandevermaning@gmail.com. 

Meer weten over Merlijn? Kijk op www.merlijntwaalfhoven.com