Roselien Brondy schreef psychiatrische roman: PA(A)Z op!

Algemeen
Roselien Brondy schreef haar psychiatrische roman om het stigma rond een psychose te doorbreken.
Roselien Brondy schreef haar psychiatrische roman om het stigma rond een psychose te doorbreken. (Foto: aangeleverd)

KOOG AAN DE ZAAN – “Ik liep over straat met mijn pyjama zonder schoenen of zelfs sokken aan. Ik dacht dat mijn grote broer Big Brother mij volgde. Vertrouwde mijn vriendin en familie niet meer. Ik loop weer eens door de wandelgangen van de paaz. Hoe heeft het zover kunnen komen? Pa()az op dat je niet valt in het diep dal van de manische depressiviteit…”, aldus een citaat uit het nieuwe boek van Roselien Brondy.

Landelijke Dag Psychische Gezondheid aanleiding voor boekpresentatie

Naar aanleiding van de Landelijke Dag Psychische Gezondheid (10 oktober) publiceert Roselien Brondy op 25 september haar roman PA(A)Z op! Haar boek gaat over pieken en dalen in haar leven. De Zaanse schrijfster bundelde in PA(A)Z op! de verhalen die ze schreef na haar psychose.

Roselien wil dit stigma doorbreken. Daarom schreef ze haar gevoelens op en vormde het om tot een roman. Ze hoopt een voorbeeld te zijn voor mensen die worstelen met een psychische kwetsbaarheid. Inmiddels is ze ook tekstschrijfster en vlogger.

Presentatie

Haar boekenfeest wordt gehouden in de Kogerkerk en gepresenteerd door Dominee Hanna van Dorssen. Roselien nodigt bezoekers van harte uit om haar boekenfeestje op 25 september mee te maken. Dat begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Kogerkerk, Kerkstraat 14.

Naast een voordracht is muziek van harp, gitaar en zang. De toegang is gratis. Het boek is voor €14,95 te koop en wordt natuurlijk gesigneerd door de auteur. Tot slot is er een hapje en een drankje.

Wel graag aanmelden in verband met de catering door het sturen van een mailtje naar: roselien1@hotmail.com

De omslag van het nieuwe boek.