Snelste illusionist ter wereld brengt magische show voor hele familie

Uitgaan
In de buurt van Hans zijn op het podium altijd fraaie dames te vinden.
In de buurt van Hans zijn op het podium altijd fraaie dames te vinden. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - We hebben er zelf op zo’n vijf meter vanaf gestaan en met eigen ogen gezien hoe hij razendsnel, en zonder dat je ziet hoe, zijn assistente op een levensgroot mes spietste. Een act gewoon op een buitenpodium in het volle licht. De betiteling snelste illusionist ter wereld is dan ook volledig van toepassing op Hans Klok. De bijna streekgenoot (Hans Klok is geboren in Purmerend) is terug in Nederland. Hij gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee.

Beleef magie van Hans Klok & Friends in theatertent op Burcht

Van 7 tot en met 15 augustus is deze zinderende familieshow te zien in een imposante theatertent op het parkeerterrein van de Burcht in Zaandam. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel voor de hele familie.

 Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. De beschikbaarheid is beperkt en de ticketverkoop is begonnen. Zie daarvoor www.hansklokshow.nl 

Internationale carrière

Nederland mag best trots zijn op Hans Klok. Hij timmerde ver over de grenzen aan de weg met zijn shows. Zo stond hij   in 2007 in Planet Holleywood, Las Vegas, waarbij hij werd geassisteerd door niemand minder dan Pamela Anderson. Terug in Nederland werkt Hans Klok samen met Stardust Circus International. Er werden nieuwe shows geproduceerd zoals Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini.  In 2014 mag Hans Klok als eerste illusionist ooit deelnemen aan het Circus Festival van Monte Carlo. Zijn optreden wordt meteen beloond: hij wint de Zilveren Clown, één van de Oscars van de circuswereld.

Veilig naar de voorstelling

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf dertien jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de dertien jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen.

Volop spektakel!
Afbeelding