1000 euro om sporten voor mensen met beperking mogelijk te maken

Algemeen
Vek-Wik zet zich in voor sporten en bewegen voor iedereen.
Vek-Wik zet zich in voor sporten en bewegen voor iedereen. Foto: vek-wik

ENKHUIZEN - De Dirk Kuyt Foundation heeft het initiatief van gymvereniging Vek-Wik om mensen met een beperking ook te kunnen laten sporten/bewegen financieel ondersteund met een bedrag van 1000 euro.

Momenteel geeft Vek-Wik al lessen aan mensen met een verstandelijke beperking (maandagavond) en fysieke beperking (woensdagmiddag). Vanaf januari wordt gestart met sporten/bewegen voor mensen met een visuele beperking. 

Dirk Kuyt Foundation en Vek-Wik

De bijdrage wordt met name gebruikt voor adverteren en posters/flyers met het doel nog meer mensen met een beperking aan het sporten te krijgen. Alles op eigen niveau en tempo. Bewegen en plezier staan voorop. De lessen voor mensen met een verstandelijke en fysieke beperking zijn bedoeld voor inwoners uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en Medemblik. Het nieuwste aanbod is ook voor inwoners daarbuiten.

Sporten met visuele beperking

Inwoners uit regio Inwoners van West-Friesland, Zaanstreek-Waterland, Kennemerland en Kop Noord-Holland kunnen zich aanmelden voor het sporten/bewegen met een visuele beperking. Voor meer informatie: voorzitter@vekwik.nl en 06 8320 5270.