Stichting Kalyani bedankt Enkhuizenaren

Algemeen
Stichting Kalyani is echt een Enkhuizense stichting.
Stichting Kalyani is echt een Enkhuizense stichting. Foto: aangeleverd

ENKHUIZEN - Het was weer als vanouds. Tussen 30 augustus en 4 september ging een team van 17 collectanten langs de deuren in Enkhuizen. In de weken ervoor had de stichting al veel gedaan om de collecteweek aan te kondigen. Toch was het wel weer even wennen maar, al snel werd duidelijk dat de collectanten van Stichting Kalyani meer dan welkom waren. Met dit warme omhaal is er maar liefst 3.274,61 euro opgehaald. 

Voor het eerst was er naast het ‘ouderwetse’ kleingeld doneren, de mogelijkheid om een donatie te doen via een IDeal QR-code. 

Vorige week ruim 3000 euro opgehaald

Richard van Ark bedankt iedereen namens Stichting Kalyani: “De Enkhuizenaren hebben laten zien dat ze van deze moderne manier van doneren graag gebruik maken maar, het vertrouwde kleingeld potje naast de deur, kwam toch met regelmaat tevoorschijn Voor iedereen die niet thuis was, ging er een We hebben elkaar gemist-flyer door de brievenbus. Je kunt zo op een later moment, alsnog doneren. De QR-code blijft werkzaam tot 30 september. Ook was er de hele week online extra aandacht voor ons voedselpakketten project en zo deelde we via onze nieuwsbrief maar, ook via onze social mediakanalen de mogelijkheid om te doneren. We bedanken iedereen die ons hierin heeft gesteund.”

Voedsel voor Sri Lanka

Van het donatiebedrag worden voedselwaren ingekocht, waarvan dan weer kleinere pakketten worden gemaakt. Richard: “Dit is even een werkje, want alles wordt met de hand gedaan. Ook zit Sri Lanka op dit moment nog in een verlengde lockdown die duurt tot 13 september en is er beperkte mogelijkheid om te reizen.” 

Kalyani in Enkhuizen: vrijwilligers zijn welkom

Vrijwilliger worden en mee helpen op projecten of jezelf aanmelden als collectant voor 2022? Dat kan via info@kalyani.nl.