Vrijwilligers nodig voor Het Zwembad in Midwoud.

Algemeen
De zwemmertjes laten trots hun diploma zien.
De zwemmertjes laten trots hun diploma zien. ((Foto: aangeleverd)

“Het is toch geweldig dat ons dorp zo’n mooi zwembad heeft”, zegt Iris Bobeldijk vrijwilliger bij Het zwembad. Haar kinderen (nu volwassen) hebben daar veel plezier beleefd. “Het kan niet zo zijn dat het mooie zwembad straks weg moet, omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Geef je ook op als vrijwilliger, dan genieten de kinderen en nog jaren van.”

Af en toe wordt er afscheid genomen van vrijwilligers die ‘hun sporen dik verdiend hebben’. Zij werden zondag 5 september in het zonnetje gezet en getrakteerd op een overheerlijke high tea op het bad. Het ging om Gert Druif (tuinploeg), Yvonne Neefjes (bestuurslid), Joke Keijzer en Elly van der Doorn (kassakiosk-vrijwilligsters)

Er is weer ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Graag opgeven via rvanmeulem@quicknet.nl.

De schuimparty op het bad was een daverend succes. Foto’s staan op de Facebookpagina en de www.hetzwembad.nl.

Bekende openwater zwemmer Gerda Holla deelde zaterdag 28 augustus de diploma’s uit. A-diploma: Benjamin van Ravenzwaaij. B-diploma: Yorkabel Melake Deneke en Wies Stolker. C-diploma: Rohan Lindner Konings. Plankspringen 1+2: Bouwe van Dobben de Bruijn. Snorkelen: Charlie Peerdeman en Zwaardvis: 1+2: Nicole Brugman.

Alle kinderen van harte gefeliciteerd. 

Het examen stond onder toezicht van mw. Lia van de Kamp. Zij vertelde dat alles goed was verlopen en raadde alle zwemmers aan om vooral door te gaan, komende winter. En anders zijn zij volgend jaar weer van harte welkom in het Zwembad. De lessen werden dus gegeven door badmeester Jordy, de begeleiding van het personeel (en de zwemlessen) werd ook dit jaar gedaan door mw. Viktoria Hoogland. Allen hartelijk dank voor hun inzet.

Waar is iedereen?
Vrijwilligers namen afscheid van het Zwembad.