Doe een wens voor een ander in de Wensboom Opmeer

Algemeen
Iemand iets moois toewensen?
Iemand iets moois toewensen? (Foto: archief Rodi Media)

Op het Burgemeester de Leeuwplein staat op vrijdag 17 en zaterdag 18 december een kerstboom. Geen gewone kerstboom, maar een Wensboom. 

Leerlingen vanaf groep 5 van de basisschool en de wijksteunpunten in de gemeente Opmeer hebben inmiddels wenskaarten ontvangen om uit te delen. Verder zijn de kaarten ook verkrijgbaar in enkele winkels in het centrum van Opmeer en worden de kaarten huis aan huis bezorgd. Op deze wenskaarten kan een wens ingevuld en omschreven worden en deze wens is voor een ander. Wie wil jij in het zonnetje zetten? Het is misschien niet eenvoudig om een wens te bedenken voor iemand die dierbaar is, iets goeds heeft gedaan voor een ander of het gewoon verdiend. Maar weet dat dit gebaar zeker wordt gewaardeerd. Op een wenskaart staan enkele suggesties: etentje, bloemetje, lidmaatschap of een klus. De wensen worden gedurende 2022 uitgevoerd. Niet elke wens kan uitkomen, maar wees vooral creatief. 

De Wensboom wordt vrijdag 17 december om 10.00 uur opengesteld. In de hervormde kerk in Hoogwoud, in de Heilige Lambertuskerk in De Weere en in het Rundveemuseum in Aartswoud staan ook Wensbomen. Het programma is te volgen op Instagram en Facebook.