Speelgoedparadijs Top1Toys opent deuren aan Wendelaarstraat

Partnerbijdrage
ALKMAAR - Top1Toys. De nieuwe speelgoedwinkel aan de Wendelaarstraat van Kim Keijzer-Nieboer en Rob Nieboer.
ALKMAAR - Top1Toys. De nieuwe speelgoedwinkel aan de Wendelaarstraat van Kim Keijzer-Nieboer en Rob Nieboer. (Foto: VincentdeVriesfoto.nl)

ALKMAAR - De kans is groot dat er vanaf zaterdag 25 september opvallend veel lachende gezichtjes in de Wendelaarstraat lopen. Niet vreemd, want dan opent Top1Toys zijn deuren! Deze heerlijke speelgoedwinkel zit pal naast de Hema en de Albert Heijn XL. Gratis parkeren kan voor de deur. 

Rob Nieboer en Kim Keijzer-Nieboer zijn de drijvende krachten achter deze Top1Toys speelgoedwinkel, die ze samen met hun kinderen runnen. “We zien de hele week al nieuwsgierige blikken door de etalages en we krijgen dagelijks wel tien keer de vraag of we al open zijn. Heerlijk, dat enthousiasme”, zegt Kim. “We wilden heel graag samen iets opzetten en een speelgoedwinkel leek ons altijd ontzettend leuk. Al die kinderen die stralend de winkel uitlopen, daar word je toch zelf ook vrolijk van?! Via mijn eigen bedrijf had ik al contact met Top1Toys en toen ik aangaf graag een eigen winkel te willen runnen, ging het balletje rollen. We hebben diverse locaties bekeken en werden pas écht enthousiast toen we hier kwamen.” 

Familiebedrijf

Een schitterende locatie, vindt Rob. Pal naast de Albert Heijn en Hema. De ruimte - waar voorheen onder meer D-reizen zat - is flink verbouwd. “De winkel met een oppervlakte van 300 m2 is prachtig geworden. De indrukwekkende glazen pui geeft veel licht. Buiten staat een kiddy ride, superleuk voor kleine kinderen. Binnen werken we led-verlichting om de winkel mooi aan te lichten. We zijn een echt familiebedrijf, want onze kinderen werken ook in de zaak. Ons enthousiasme slaat hopelijk over op onze klanten. Die hebben we natuurlijk keihard nodig om er een succes van te maken.” Kim is geboren in Zaandam en woonde lang in Uitgeest. Ze kent Alkmaar goed. “Ik ging hier naar de HTS en heb heerlijke avondjes gestapt hier. Wat dat betreft voelt het weer vertrouwd. Terug op het oude nest.”

Assortiment

Het assortiment van Top1Toys bestaat steeds meer uit duurzame producten. Kim: “Daar hebben we zelf invloed op, want de soft franchise formule biedt ons die ruimte. Zo hebben we bijvoorbeeld veiligheidsproducten voor kinderen. Dat zijn knipperlichtjes voor tassen, kinderwagens en zelfs voor de hond. Deze lichtjes zie je al vanaf 300 tot 400 meter afstand. Op www.savelivesnow.com vind je alle producten. 

Zaterdag 25 september om 10.00 uur opent Top1Toys zijn deuren. Het wordt één groot feest. Er zijn prinsen, prinsessen en toverfeeën aanwezig. Alle kinderen mogen grabbelen in de magische grabbelton en de eerste honderd klanten die wat in de winkel kopen, krijgen een superleuke goodie bag!