Presentatie verjaardagskalender Marjolein Ansink en Ben Wansink

Algemeen
De burgemeester was vol lof en bedankte voor de overhandiging. Aanwezig bij de overhandiging was tevens Marieke Neesen van Lief Langedijk.
De burgemeester was vol lof en bedankte voor de overhandiging. Aanwezig bij de overhandiging was tevens Marieke Neesen van Lief Langedijk. (Foto: Marjolein Ansink)

ZUID-SCHARWOUDE -  Uiteindelijk is het er toch van gekomen. Het gezamenlijke project van de bekende Langedijkers: fotografe Marjolein Ansink en dorpsdichter Ben Wansink startte al twee jaar geleden. Zoals zoveel gooide het coronavirus roet in het eten voor een mooie presentatie. Donderdag 14 oktober was het dan zover, burgemeester Leontien Kompier kreeg het eerste exemplaar overhandigd.

“Het is een prachtig kalender geworden met herkenbare foto’s van Langedijk en de korte gedichten. Ons dorp is weer een mooi werkstuk rijker!” De burgemeester was vol lof en bedankte voor de overhandiging. Aanwezig bij de overhandiging was tevens Marieke Neesen van Lief Langedijk. Dankzij Lief Langedijk kon de fraaie verjaardagskalender verwezenlijkt worden. De kalender is vanaf nu te koop bij Spaansen Bloemen in Zuid-Scharwoude voor de prijs van 15 euro. Of stuur een mail naar info@lieflangedijk.nl.

Het openingsgedichtje van de kalender:

EEN JAAR GAAT VOORBIJ..

De tijd bepaalt veel in dit leven

Onze dagen tellen aaneen tot alweer een jaar

Kijk soms terug, maar niet meer dan even

Maakt de nieuwe morgen al je dromen waar?