Zomervakantie in Hoornse Vaart

Algemeen
Zomervakantie in zwembad Hoornse Vaart.
Zomervakantie in zwembad Hoornse Vaart. Foto: aangeleverd

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart pakt deze zomer uit met ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers van alle leeftijden. In de zomervakantie van 10 juli tot en met 22 augustus biedt het zwembad een gevarieerd aquafitness programma, is het buitenbad geopend én is er elke middag een stormbaan in het 50-meterbad.

Het Alkmaarse zwembad is gedurende de zomervakantie zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bij mooi weer staan de deuren naar de ligweide open en is het buitenbad geopend. Valt het weer tegen? Dan opent de Hoornse Vaart het instructiebad zodat er binnen gezwommen kan worden. Daarnaast zijn het golfslagbad, de waterspeeltuin en het 25-meterbad geopend. 

Recreatief

Iedere middag ligt er een stormbaan in het 50-meterbad. Heb je de juiste techniek onder de knie? Dan verrast Alkmaar Sport je de week er na met een ander exemplaar. Deze vakantie zijn ook de duikplanken, de interactieve glijbaan en de bucketgame geopend. Heb je behoefte aan een moment van rust en ontspanning, dan kun je terecht bij een van de nieuwe stoomcabines of whirlpools.

Programma

Gedurende de zomervakantie is het 50-meterbad vijf ochtenden per week vanaf 07.00 uur geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma samengesteld met lessen variërend van aquajoggen, slag- & conditietraining tot zwangerschapszwemmen en ouder- en kindzwemmen.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa en via de website. 

Meer informatie is te vinden op www.hoornsevaart.nl.