HuisBAR bij Huis aan het Water

Algemeen
Huis aan het Water.
Huis aan het Water. (Foto: Ria Houweling Bouwman)

KATWOUDE - Vrijdag 29 oktober start om 15.30 uur de eerste bijeenkomst van de HuisBAR bij Huis aan het Water. Tijdens de HuisBAR krijg je informatie over de gevolgen van kanker op jouw werk.

BAR staat voor Belastbaarheid, Arbeidsongeschiktheid en Re-integratie. Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt of iemand in je nabije omgeving kanker heeft, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Dan is werk waarschijnlijk niet het eerste waaraan je denkt. Toch kan het een belangrijke rol spelen tijdens je ziekte. Aan het werk blijven of re-integratie kan goed zijn voor jouw welbevinden en herstel. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Tijdens de HuisBAR bijeenkomst kun je jouw eigen ervaring delen met lotgenoten,  krijg je informatie over de gevolgen van kanker op jouw werk, over de rechten en plichten als je ziek bent en over de rol van het UWV bij kanker.

De bijeenkomst wordt begeleid door Manuela Hoogstraaten (re-integratie adviseur), Marian Tol (financieel adviseur) en Daisy Broeks (ergotherapeute). De toegang is gratis.