Open dag Fotocommunity Waterland

Algemeen
De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie naar een hoger niveau tilt.
De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie naar een hoger niveau tilt. (Foto: aangeleverd)

WATERLAND - Fotocommunity Waterland (FCW) zal op zaterdag 2 oktober de deuren openzetten voor het publiek. Dit evenement vindt plaats in de grote zaal van Cultureel Centrum ‘De Bolder’ in Monnickendam. Amateurfotografen uit de gehele regio kunnen zich oriënteren tijdens deze open dag van 10.00 u tot 15.00 uur.

Er wordt uitleg gegeven over alle activiteiten die de leden met elkaar ondernemen. Arnold van der Zee, oprichter van Fotocommunity Waterland en fotograaf in Monnickendam, kan alle vragen beantwoorden. Er zijn 2 modellen aanwezig waarmee bezoekers aan de slag kunnen. De modellen zijn opgemaakt door een Make-up Artist en kunstzinnig gekleed. Er wordt uitleg gegeven over het werken met modellen. 

Ook zijn er enkele leden van de FCW aanwezig die graag vertellen over de ervaringen binnen de club. Verder krijgen bezoekers de gelegenheid om met mooie objectieven van SIGMA te fotograferen. Deze dag is gerealiseerd in samenwerking met Foto Looman uit Purmerend en SIGMA objectieven.

Tekst gaat verder onder foto


Meld je aan als je ook model wilt staan. - Nico Oussoren - Nico Oussoren

Aanmelden modellen

Modellen kunnen zich aanmelden voor een intake om in de toekomst op TFP basis te shooten met de FCW.

Opgeven

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor deze Open Dag via de website. Deelname is gratis. www.studioarnoldvanderzee.nl.


Afbeelding