Zomerviskaravaan voor jeugd bij HVZ

Uitgaan
Een mooie baars.
Een mooie baars. (Stockfoto)

ZAANSTREEK - Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten? Kom dan naar de ZomerVISkaravaan. In samenwerking met Sportvisserij Nederland wordt op zondag 22 augustus door de Hengelsport Verenging Zaanstreek een vis-event gehouden in de Jagerplas, ingang aan het Kuilpad 1.  

Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaanHet event duurt van 09.30 tot 14.30 uur en is kosteloos. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. Bij de HVZ zorgen ze voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

ZomerVISkaravaan

Kinderen kunnen tijdens de ZomerViskaravaan hun eigen vistuigje leren maken, op een juiste wijze een vis leren onthaken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator, leren werpen en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van vismeesters en visjuffen kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel. 

Inschrijven

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan is te vinden op www.stekkie.nl. De deelname is voor kinderen tot en met veertien en is beperkt tot maximaal 75 kinderen. Er is een speciaal corona draaiboek ontwikkeld. Zie ook www.hvznet.nl