Alexander Broussard laat Elvis Presley herleven

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM –  Voorman en verhalenverteller Alexander Broussard neemt op vrijdag 6 augustus het publiek in de Bullekerk mee in een reis door de prachtige muziek, het woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van Elvis Presley. Elvisvertolker Johnny E. zal de verhalen en anekdotes illustreren met de mooiste muziek van The King. Zowel de grote hits, als het iets onbekendere werk komen voorbij.

Znger en Elvisvertolker Johnny E. is niet alleen bekend om zijn werk met grote coverbands zoals De Corona’s en The Clarks, hij was ook de spil in een echte Elvis Presley Tribute Show, met alles erop en eraan. Johnny kroop in de huid van alle imago’s die Elvis tot zo’n icoon gemaakt hebben én beheerst het repertoire van The King als geen ander.

Alexander Broussard

Pianist Alexander Broussard  (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.) kwam al eerder naar de Bullekerk met zijn Billy Joel-programma en met “The Story of Barbra Streisand”. Dit keer presenteert hij een programma rond Elvis Presley.

Aanvang 20.00 uur. Tickets kosten 22,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.bullekerk.nl