Linedanceclub The Pretty Boots start nieuwe seizoen in Assendelft

Uitgaan
Pak je cowboylaarzen maar alvast en je hoed!
Pak je cowboylaarzen maar alvast en je hoed! (Foto: (Stockfoto))

ASSENDELFT - De moderne linedanceclub The Pretty Boots begint in september het nieuwe dansseizoen op drie verschillende locaties in Assendelft. 

Vanaf 1 september is het zaaltje naast de Springplank in Assendelft-Noord het onderkomen voor gevorderd tot zeer gevorderd, niveau 3-4. Tijdstip: woensdag van 19.30 tot 22.00 uur. Vanaf 3 september kan er gedanst in Buurthuis A3 voor novice-gevorderd, niveau 2-3 op de vrijdag van 10.15 tot 12.30 uur. Vanaf 6 september is de voetbalkantine van  vv Assendelft jheyt domein voor de beginner-novice, niveau 1-2, op de maandag van 19.30 tot 21.30 uur. Leerlingen krijgen les van een geduldige en enthousiaste instructrice die zelf al jaren actief is in de lijndanswereld.

Verschillende niveaus

Op elke locatie wordt op een professionele manier les worden gegeven op verschillende niveaus. Van beginner tot al jaren actieve danser, iedereen kan terecht bij The Pretty Boots. Gezelligheid en geduld staan centraal. Iedereen kan leren dansen op zijn eigen tempo en niveau. Er wordt gedanst op verschillende soorten muziek. Van rock & roll tot country of Top 40-muziek: je kunt het zo gek niet bedenken of bekende choreografen schreven er een dans op.

Voldoening

‘Ervaar de energie en voldoening die het geeft als je met een leuke groep allemaal dezelfde choreografie uitvoert op leuke muziek, met en zonder foutjes. Want u zult al snel merken dat het aanleren en uitvoeren van een choreografie lastiger is dan gedacht. Verder is het fijn dat schaamte bij het lijndansen niet bestaat. Want beginner of al jaren actief, het feit dat zelfs de beste danser opeens de verkeerde kant op gaat, hoort ook bij de gezelligheid en samenhorigheid van het lijndansen’ aldus Kirsten van Ham van The Pretty Boots.

Benieuwd geworden? Aanmelden of meer informatie kan via kirsten0372@icloud.com of 06-46425778.  Of neem een kijkje op www.theprettyboots.nl