Komende zondag creatieve middag met zwerfafval bij het Zaantheater

Uitgaan
Hoe creatief ben  jij met zwerfafval?
Hoe creatief ben jij met zwerfafval? (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bij het Zaantheater wordt zondag 1 augustus een creatieve en educatieve middag voor kinderen gehouden waarbij zwerfafval een centrale rol speelt. 

Deze zomer valt er in en om het Zaantheater elk weekend iets te beleven. Naast het Zomerterras zorgt het Zaantheater voor vermaak. Op zaterdag zijn er workshops en op zondag organiseert het Zaantheater samen met dtevents kinderactiviteiten op het voorplein. 

Maak op zondag 1 augustus op het voorplein van het Zaantheater je eigen sleutelhanger, vuilmonster of plastic robot van het zwerfafval dat rondom het Zaantheater te vinden is en sta versteld van de mooie dingen die je, met een beetje fantasie, met afval kunt maken. Prik je eigen afval en tover het om tot je eigen creatie. 

Het Zaantheaterteam zorgt voor prikstokken, handschoenen, begeleiding en natuurlijk knutselspullen. Deelname aan deze activiteit is gratis en aanmelden is niet nodig. De activiteiten vinden plaats vanaf 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur en zijn geschikt voor kinderen van vijf tot en met twaalf  jaar. Kijk voor meer informatie op www.zaantheater.nl.