‘Gouden Dagen’ gaat een tour maken door Europa

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Lommerlust heeft de spits afgebeten en gekozen voor Frankrijk. Het restaurant was versierd met Franse vlaggen. In de ochtend werd na een kopje koffie en een macaron een spel gespeeld, waarna de bewoners konden genieten van een lunch met uiteraard een croissantje. Zanger Edouard trad in de middag op en creëerde met zijn chansons een gezellig Frans sfeertje. Een wijntje en een kaasplankje maakte het Franse plaatje compleet. De dag werd afgesloten met een Frans diner. 

Door op de locaties van ViVa! Zorggroep landendagen te organiseren

Op 15 september zullen de bewoners in Huis ter Wijck gaan genieten van een Spaanse dag. Inmiddels zijn er ook twee wensen vervuld. Op 31 augustus vertrok mevrouw Brakenhoff uit Beverwijk naar het Westfries museum. Haar wens was om de tentoonstelling te bezoeken “Ambacht aan de wand, de betovering van beschilderd behang”. 

Na het bezoek aan het museum werd er op de terugweg naar huis gestopt voor een lunch in het centrum van Hoorn. Mevrouw heeft genoten van deze dag. Veel dank ook aan het Westfries museum voor de sponsoring van de entreekaarten. Zij wilden op deze manier het mooie project van Gouden Dagen Beverwijk steunen. 

Ook mevrouw Lukkien heeft een gezellige middag gehad. Samen met Gouden Dagen is zij naar het strand in Wijk aan Zee gegaan en heeft daar genoten van de schepen die voorbij voeren, van de zee en het strand en van een heerlijk kopje cappuccino met gebak.

Door het vervullen van wensen wil Gouden Dagen ouderen een leuke, onvergetelijke dag bezorgen. Alle ouderen, woonachtig in Heemskerk en Beverwijk kunnen hun wens in één van de wensbomen die op de locaties van ViVa! Zorggroep staan, ophangen. 

Afbeelding