Handyman bedankt zijn klanten: Na ruim 25 jaar gaat Ruud met pensioen

Algemeen
Na ruim een kwart eeuw gaat 'Handyman' Ruud van Dijk met pensioen.
Na ruim een kwart eeuw gaat 'Handyman' Ruud van Dijk met pensioen. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Wie op zoek is naar die ene speciale batterij of een specifiek onderdeel voor een huishoudelijk apparaat kan al ruim 25 jaar terecht bij Ruud en Tineke van Dijk en hun Handyman.

 “Ik heb zelden ‘nee’ hoeven verkopen. Als ik een artikel niet heb, dan zorg ik dat ik eraan kom” aldus Ruud. 

Service

Het is deze service waardoor vele klanten al jaren over de vloer komen. “Ik kan wel zeggen dat veel klanten vrienden zijn geworden. Door de jaren heen bouw je toch een band op met elkaar. Ja, dat ga ik wel missen. We zijn onze klanten vreselijk dankbaar.”

Maar het is tijd om gas terug te nemen. De pensioenleeftijd lonkt en het lijf vraagt rust. Hoewel van stilzitten niet echt sprake lijkt, eindelijk ontstaat er tijd voor alles wat volgens Ruud ‘thuis is blijven liggen’. 

Samen gedaan

“Ik zie er niet tegenop om meer samen thuis te zijn. We hebben altijd alles samen gedaan en elkaar nooit in de weg gezeten. Het is goed zo”, vertelt Tineke. 

De opheffingsuitverkoop start deze week en eind oktober sluit Handyman zijn deuren. 

“We zouden het fantastisch vinden als iemand de winkel overneemt, er zit nog zoveel muziek in. Maar voor ons stopt het avontuur.’’

‘’We hopen de komende weken persoonlijk afscheid te kunnen nemen van alle bekenden en nodigen hen graag uit nog even langs te komen. Via deze weg alvast bedankt voor alles, zonder jullie had het nooit gelukt.”