Weer een Jevak in Julianadorp

Algemeen
Kinderen in Julianadorp kunnen hun hart weer ophalen tijdens de Jevak.
Kinderen in Julianadorp kunnen hun hart weer ophalen tijdens de Jevak. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - De organisatie van Jevak is blij dit jaar weer een editie te kunnen organiseren voor de kinderen van zes jaar tot en met groep 8 in Julianadorp. De Jevak vindt plaats van maandag 2 augustus tot en met vrijdag 6 augustus.

“We zijn ook blij met onze vele vrijwilligers die ons helpen, in deze nogal vreemde tijd, om de Jevak Julianadorp weer een succes te maken. Vorig jaar kon de Jevak Julianadorp niet doorgaan vanwege Covid-19 en hebben we, dank aan de externe sponsoren, een alternatief programma kunnen doen onder de noemer ‘Zomerkansen’”, zegt een woordvoerder namens de organisatie/ 

Het coördinatieteam is nu een programma aan het maken, met de nodige aanpassingen, zodat de kinderen toch hun hutten kunnen bouwen en deelnemen aan andere activiteiten. Zo wordt zeker weer op vrijdag de ‘Gouden Hamer’ uitgereikt voor de groep die de mooiste en tevens meest veilige hut gebouwd heeft.

“Blij zijn we ook met de lokale ondernemers die de Jevak Julianadorp zijn blijven steunen. Ook dit jaar zullen zij een groepsfoto van alle Jevak deelnemers ontvangen.”

Zie voor meer informatie: https://dorpshuisjulianadorp.nl/jevak-julianadorp/

Jevak gaat weer door dit jaar.