Nu ook twirling bij Muziekvereniging Kunstzin Julianadorp

Verenigingen
Kunstzin biet nu ook Twirling aan.
Kunstzin biet nu ook Twirling aan. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Wie op zoek is naar een leuke combinatie tussen dans en sport in een leuk team, zit goed bij Muziekvereniging Kunstzin. Naast het Colorguard doen ze daar nu ook aan Twirling. 

Voorzitter Michel Kloos: “De afgelopen maanden heeft ons instructieteam veel technieken geleerd en nu zijn we er klaar voor om jullie dit allemaal te leren. Tijdens de Colorguard-trainingen leer je omgaan met een vlag, rifel (hout geweer) en een sabel, waarnaast je ook met de Baton al de technieken van Twirling leert. Met Twirling kun je solo of in een groep deelnemen aan officiële wedstrijden. Het zou leuk zijn als we de huidige groep kunnen aanvullen met nieuwe leden. Print vanaf de website de nieuwe flyer en doe vier keer gratis mee met ons. Wij trainen op de maandagavond van 18.30 uur tot en met 19.30 uur in de Kunstschuur aan de van Foreestweg 85-b te Julianadorp.”

Meer informatie

Voor info kunnen belangstellenden contact opnemen via: voorzittermvkunstzin@ziggo.nl of 0623372230. Vanaf de leeftijd van vier jaar mag je al meedoen, ook oudere kinderen of volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom. Het is een sport voor jongens en meisjes.

www.http://kunstzin.site.pro/