Kussens zorgen voor nóg meer ontspanning in Inloophuis Den Helder

Algemeen
Een granny woonkussen.
Een granny woonkussen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Stichting het Inloophuis Den Helder e.o. biedt mensen met een ernstig levensbedreigende ziekte, hun familie, hun kinderen en hun eventuele nabestaanden, ondersteuning in soms moeilijke periodes in het leven.

Het Inloophuis biedt een vertrouwde en warme omgeving, waar bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee een praatje kunnen maken. Waar dan ook over. Er wordt bijzonder veel ter ontspanning georganiseerd; denk aan tekenen, schilderen en creatief schrijven, voet- hand- ontspannings- en lichaamsmassage. Maar ook activiteiten als zwemmen en wandelen. Om dit allemaal mogelijk te maken is geld nodig. Vrijwilligers zijn hierin dikwijls actief. 

Opbrengst

Zo ook ayurvedisch massagetherapeute Marja Bais, al vele jaren is zij toegewijd vrijwilligster bij het Inloophuis. Deze Nieuwedieper handwerkt creatief en heeft een aantal zeer mooie granny woonkussens gehaakt. De kussens worden te koop aangeboden vanaf € 18,-. De opbrengst komt volledig ten goede aan het Inloophuis! Bel voor meer info tussen 18.00 tot 20.00 uur met Marja op 0223-615477.